Adásba kerülök!

Puha Józseffel, a Pátria rádió zenei dramaturgjával a múlt héten folytatott levélváltásból ragadtam ki a legfontosabb egy sort:

Kedves Mónika,

A dalokat játszani fogjuk, a jövő héten mutatjuk be mindkettőt. Jelzem majd, hogy mikor.

És igen, egy újabb mérföldkőhöz érkezünk pénteken 🙂

Pénteken, a déli órákban futó Pentaton c. könnyűzenei műsorban hallhattok engem. Hogy mely dalom kerül lejátszásra elsőként, számomra is meglepetés lesz. Ha a „Veled”, akkor még a klippremier előtt nyilvánosságra kerül.

Tudom, hogy sokan nagyon várjátok már, így pedig egy nappal azelőtt már fültanúi lehettek a szerzeményemnek, mielőtt publikussá tesszük a klipet.

Külön öröm, hogy mindkét dalom elnyerte a szerkesztőség tetszését és tágabb családom, a felvidéki magyarság hallgatósága elé tárhatom.

Persze kereskedelmi rádióban nagyobb tömeghez jutna el, de ne feledjük, a Pátria a felvidéki magyarság legnagyobb hallgatói közönséggel bíró rádiócsatornája a maga heti kb. 120 000 hallgatójával. Így a zeném nem elsősorban a kereskedelmi rádiók „fogyasztóihoz” jut el, hanem a rádió „hallgatókhoz”.

Bízom benne, hogy üde színfoltot tudok ezzel csempészni a felvidéki zenei és kulturális világba.

Mikor és hol?

Hallgassátok hát, ha tehetitek. Ne feledjétek! Péntek 13, így már két okból is különleges nap 🙂

12:10 és 13 óra közt füleljetek az autókban, otthonokban. Aki pedig nem tudja befogni, a https://patria.rtvs.sk/ oldalon élőben hallhat engem

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük