Egy dal születésének margójára

2018-ban készült el, első dalom Magam adom címmel. Sokan közületek ismerik a történetemet, tudják miken mentem keresztül. Két évnek kellett eltelnie, mire nyilvánosságra mertem hozni, hogy van saját szerzeményem ( a dalszövegért és a dalszerzésért hatalmas köszönet Rajkovics Haizok Melindának és Gasparik Fecónak)

Az éneklés a mindenem és éppoly alapvető lételemem, mint másnak az, hogy levegőt vesz. Legbelül mindig arra vágytam, hogy ez a tűz már ne csak belül égjen, de kifelé is megnyilvánuljon felétek…Hisz a zene lényege épp ez.

Kaptam ezért hideget, meleget. És hiába a tehetség, az igyekezet, hiába minden, ha nem párosul némi külső támogatással, noszogatással. Kérlek ne értsétek félre, tudom, hogy sokan a szeretteim közül is a kudarctól akartak megvédeni. Ilyenek vagyunk mi emberek.

Mégis, ha az ember kitart és van egy világos álma, célja, valahogy a dolgok végül úgy alakulnak, hogy felszínre tör a vágy. A vágy pedig nemrégiben kapott egy olyan szelet, amihez már csak ki kellett bontani a vitorlákat.

Ha a szellő és a vitorla egy irányba mutat, akkor pedig a hajó megállíthatatlan lesz és a legnagyobb viharok ellenére is előre fog törni.

Ennek a „hajóútnak” az előszele a Magam adom c. dal videkolipje. A következő dal pedig nem másról szól, mint az út elejéről és arról, mit kellett magam mögött hagyni, hogy ez az út kezdetét vehesse. ?

Az állandó próbatételek, nehézségek egy ilyen hosszú és merész utazás velejárói. De az ember vagy végigjárja az utat és vállalja annak minden kihívását, vagy el se induljon rajta. Szerintem nem a nehézségek lesznek elviselhetőbbek. Hanem inkább az érzés, amikor a másik szemébe nézel és tudod, hogy megéri kockáztatni azért, ami az uzazás végén vár „VELED”

Ezért hát a következő dalom címe Veled, és a következő napokban a hozzá tartozó videóklip forgatási körülményeiről fogok pár storyt megosztani kendőzetlenül ?

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük