Egy nap eredmény két nap munkájából

Néha sajnos olyan körülmények nehezítik vagy lehetetlenítik el a klipforgatást, amire az ember nem is gondolna. Számoltunk mindennel: időjárás, vírus, korlátozások, a stáb időbeosztása. Volt amit el kellett napolni, a hétvégéken kívül pedig egyszerűen nem tudtuk megoldani.

Biztosan volt már veletek is úgy, hogy a már elkészült alkotás/nyersanyag ment a levesbe olyasmi miatt, amit előre nem láttatok. Legyen szó akár egy egyszerű vacsoráról, ami nem úgy sikerült ahogy szerettétek volna, egy eltervezett randiról, amit keresztbe húzott egy telefonhívás, vagy akár egy hibásan rendelt alkatrész, amiről akkor derül ki hogy nem működik, mikor már beépítetted az autódba.

Az érzés szúró és fájdalmas tud lenni, főleg ha olyasmiről van szó, amibe az ember szívét lelkét beleteszi, nem beszélve a pénzről és az időről. Valami ilyesmi történt velünk is a második hétvége forgatásán.

Mivel az első hétvégén csak egy napot tudtunk produkálni az időjárás miatt, be kellett áldoznunk egy másik hétvégét is. Ez nekünk még csak nem lett volna gond. Az időjárás és az őszi táj rohamos változása viszont vajmi tekintettel volt a mi terveinkre. Mi még csak megoldottuk volna, Balázs viszont mindenképp eleget akart tenni a felkérésnek és tartani az eredeti tervet, hogy a megálmodott közös jelenetek bekerüljenek a klipbe.

A második hétvége már kedvezőbben alakult, szombaton sikerült a lovas jelentetet felvenni és pár egyéb képkockát. Drónt is bevetett kamerásunk Misi. Az óraátállítás miatt az utolsó jelenetek forgatása viszont áttevődött vasárnapra. Egyszerűen ránksötétedett.

Vasárnap olyan képkockák kerültek felvételre, amik a páromat jellemzik, mintegy így bemutatva a kettőnk világának találkozását mozgóképeken. Sajnos az ehhez felhasznált „segédeszköz” viszont feszültséget szült szeretteink körében, így annak szereplése a klipben kérdésessé vállt. Igyekeztünk egy utolsó pótnapot beiktatni, azt viszont az időjárás nem engedte. A rá következő hétvégéken pedig már a tájkép drasztikus változása miatt nem lehetett a klipbe illő jeleneteket felvenni.

Reméljük ezen kis affér ellenére elnyeri tetszéseteket ez az igazán szívből szóló dal, és a hozzá készült vizuális ingerek még inkább fokozzák az élményt akkor is, ha nem minden úgy alakult, ahogy szerettük volna. A videoklip a napokban elkészül, Misi dolgozik ezerrel a projekten, a jövő hét végére készülünk nyilvánosságra hozni ? Már nagyon várjuk, hogy megoszthassuk veletek! ?

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük