Interjú Ambrús Mónikával a Magyar7 hetilap 13. számában

A közelmúltban Virsinszky Tamás, a Magyar7 hetilap cikkírója/riportere beszélgetett velem. A téma gerincét a zenei karrierem képezte a kezdetektől a jelenlegi sikereken át a jövőbeni tervekig.

Mónika a Magyar7 hetilap hasábjain

Felvidéken a Magyar7 az egyik olyan média felület, ami nyomtatott formában is megjelenik. Így az Újszó kiadásában ápolt Vasárnap hetilap mellett gyakorlatilag az egyetlen kifejezetten a szlovákiai magyar kisebbség számára íródott heti kultúrális folyóirat.

“Bárcsak a hobbim lehetne a munkám”

A Magyar7 2021. év 13. számában megjelent kétoldalas riport a “Bárcsak a hobbim lehetne a munkám” címet kapta. A nyomtatott verzión kívül a ma7.sk weboldalon és a hírek.sk internetes oldalon is olvasható az interjú.

Beszélek benne az útról, ami elvezetett az elhatározásig, hogy szólókarrierbe fogjak. Elárulok egy-két kulisszatitkot az eddigi dalaim születéséről és a forgatási helyszínekről is szó esik.

A jövőbeni terveimmel kapcsolatban…

A jövőbeni terveimről pedig olyan információkat hintek el, amikből a szemfülesebbek következtetni tudnak, milyen irányba szeretném mozdítani a karrieremet. Igazán igéretes együttműködések vannak születőben, amik által új/egyedi stílusú dalok születése várható.

Mindezekről és sok minden másról olvashattok a Magyar7 ezévi 13. számában és az interneten is.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük