Karácsony 2020

Karácsonyi casting felhívás – lehetőség gyermekednek!


Van 5 és 9 év közötti korú fiad és/vagy lányod?

Gyermeked fotogén, szeret szerepelni, táncolni, mosolyogni kamera előtt?

Gondolkoztál már valaha különleges/egyszeri/megismételhetetlen meglepin gyermeked számára karácsonyra?


Képzeld el, hogy karácsony este együtt nézitek a családdal, amint fiad/lányod szerepel egy meghitt vieoklipben 🙂

 

Itt a lehetőség!

 

Ambrús Mónika készülő karácsonyi dalának videoklipjéhez keresünk egy kisfiú és egy kislány szereplőt 5 és 9 éves kor között!

Ha úgy gondolod, nem gond a szereplés gyermekednek és biztosítani tudod, hogy egy előre leegyezett időpontra el tudod őt hozni a forgatás helyszínére, olyan élményt kaphat, ami lehet, hogy egyszeri és megismételhetetlen. A videoklip egy karácsonyi dal lesz Ambrús Mónika előadásában. Az időpont előreláthatólag december 18-20 között, a helyszín pedig Tornaljától ( Tornaľa – Szlovákia) nem messze.

Feltételek:

  1. Ha még nem likeoltad Mónika rajongói oldalát, ide kattintva tedd meg. Itt fogjuk megosztani az eredményhirdetést és a további információkat is itt közöljük
  2. Oszd meg a felhívás bejegyzését! Ide kattintva megteheted
  3. Küldj nekünk egy rövid 10-15 másodperces videót, amin gyermeked karácsonyi dalra táncol, esetleg énekel. Fontos, hogy a videó max 25 MB méretű lehet, és ha kettőt küldesz azt külön mailben tedd. Ettől nagyobb méretűt csak a google driveról tudunk letölteni, kérlek ezt vedd figyelembe! Fontos, hogy a videó a legtöbbet használt video formátum valamelyikében legyen feljátszva ( mp4, avi, mpeg, wmv, flash), és megfelelő minőségű legyen. A videót az ambruzs.balazs@gmail.com címre küldd, a határidő december 11 !

A castingon szerintünk legjobban szereplő 1 kisfiú és 1 kislány lesz kiválasztva. Az eredményt megosszuk a facebookon és e-mailben is értesítünk!

A két nyertes szereplőn kívül két másik legjobb videót beküldő anyuka/apuka számára küldünk egy kis meglepi csomagot 🙂

És nem utolsó sorban az elkészült legjobb videókból egy karácsonyi videóvágást készítünk, amit a facebookra feltöltünk és megosztunk, amit meg lehet bármikor tekinteni 🙂


Fontos tudnivalók még:

A forgatás helyszínét és időpontját érintő változások jogát a jelenlegi körülményekre való tekintettel fenntartjuk.

Kérlek vedd figyelembe, hogy adott esetben határon túli illetve messzebbi járásokból a járványra való tekintettel nem tudjuk garantálni, hogy a szereplésre az adott időpontban el tudod hozni gyermeked! Ettől függetlenül a videód a facebook rajongói oldalon bekerülhet egy videóba és esélyed lehet egy karácsonyi csomag elnyerésére is! Ez egy win-win szituáció!